Publishing Kft.
komplex internet/intranet technológiára épülő megoldások

Jelentéskészítés

Cégünk hivatalos viszonteladója a Stimulsoft termékeknek, melyeket örömmel szolgáltatunk új és már meglévő partnereinknek.

A Stimulsoft cég szakterülete olyan korszerű, modern technológiákat ötvöző jelentéskészítő eszköz fejlesztése, amely megoldást kínál a mai kor követelményeire: széles platformon futtatható, alkalmazásba ágyazható és testre szabható.

A Stimulsoft által készített termékek lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak, hogy megtervezzék jelentéseiket, összeállítsák azok megjelenési formáját, meghatározzák adattartamát és definiálják a futás időben a végfelhasználóktól bekért paramétereket.

Stimulsoft termékek

A Stimulsoft Reports.Ultimate termék a .NET alapú riportok készítéséhez nyújt átfogó megoldást. A termék számos eszközt tartalmaz, melyek segítségével WinForms, ASP.NET, Silverlight és WPF környezetben is lehet riportokat készíteni. A termék rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy a jelentéstervező modult akár weben is lehet használni, továbbá több különböző riport megjelenítőt tartalmaz. A riportok számos különböző formátumban exportálhatók. A termék egy egyszerű, de nagyon erőteljes jelentéskészítő motorral rendelkezik. A Stimulsoft Reports.Ultimate egyik alapelve, hogy riportkészítés alapelvei változatlanok maradnak eltérő technológiák alkalmazása esetén is.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Net egy .NET alapú riportkészítő, amelynek segítségével rugalmas és bő funkcionalitású riportok készíthetőek. Minden riport egy könnyen kezelhető és felhasználóbarát jelentéstervező felületen állítható össze. A jelentéstervező mind tervezés, mind futási időben használható. A Stimulsoft Reports.Net használatával különböző adatforrásból származó riportok készíthetőek. Az elkészített riportok mind Windows űrlapokhoz, mind ASP.NET rendszerhez használható. A lefordított riportokat különböző formátumokba lehet exportálni. Ezek között van a PDF, XPS, XML, HTML, Word, Excel, RTF, TXT, CSV, EMF, BMP, JPEG, GIF, PNG, TIFF stb. A Stimulsoft Reports.Net használata futásidőben jogdíjmentes.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Silverlight jelentéskészítő eszköz Silverlight környezethez készült. A termék három részből áll. Az első rész ASP.NET komponensek készlete a böngészőben való megtekintéshez és szerkesztéshez. A riportok fordítása a szerveren történik. A riportok megtekintése és szerkesztése a kliens oldalon történik, melyhez a Silverlight képességeinek széles skálája van felhasználva. A második rész a Silverlight számára egy teljes funkciólistával ellátott jelentéskészítő eszköz, ami csak a Silverlightot használja a fordításhoz, a szerkesztéshez, a nyomtatáshoz és az exportáláshoz. A harmadik rész egy különálló egység a jelentés tervező WindForms számára. A termék riportok készítésére és egyéb komponensekkel számos más felhasználásra készült.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Wpf egy jelentéskészítő eszköz, amely WPF környezetben működik. A WPF technológia összes képessége megvan benne: a fordítás, megtekintés, nyomtatás és exportálás – ez mind benne van a Stimulsoft Reports.Wpf termékben. A Stimulsoft Reports.Wpf riport készítője ugyanazt a jelentéskészítő motort használja mint a többi termékben. A Stimulsoft csapata több éves tudással és tapasztalattal rendelkezik jelentéskészítő eszköz fejlesztés és használat terén. A jelentéskészítő motor rengeteg lehetőséget kínál riportok készítéséhez. Az összetevők hatalmas eszköztára, a tulajdonságok és a paraméterek egyedülálló készlete, a riportok jól átgondolt szerkezete áll a felhasználók rendelkezésére.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Web egy olyan jelentéskészítő eszköz, mely lehetővé teszi a riportok Weben való elkészítését és fordítását. Lehetőség van riportokat létrehozni, megtekinteni, nyomtatni és exportálni. A Stimulsoft Reports.Web egy komplett eszköztárat ad a riporttervezéshez a riport sablonoktól kezdve egészen a riportok böngészőben való megtekintéséig, ráadásul ehhez be sem kell csukni a böngészőt. A Stimulsoft Reports.Web az első olyan jelentéskészítő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Weben lehessen szerkeszteni a riportokat. Nem szükséges .NET keretrendszert, ActiveX komponenseket, vagy egyéb speciális programokat telepíteni az ügyfelek gépére. A használatához egyedül egy Flash Player 10-re van szükség.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Web for MVC egy olyan jelentéskészítő eszköz, amely MVC technológiát használó ASP.NET rendszerekhez lett tervezve. A Stimulsoft Reports.Web for MVC a jelentéskészítéshez egy teljes fejlesztői eszközkészletet ad a riport sablonok készítésétől kezdve egészen a böngészőben való megtekintésig. A termék támogatja a klasszikus ASP.NET MVC-t és ASP.NET MVC Razor-t. Ez azt jelenti, hogy az összes MVC keretrendszert támogatja a 2.0 verziótól kezdődően. Nem szükséges .NET keretrendszert, ActiveX komponenst vagy egyéb speciális programot telepíteni az ügyfelek gépére.
Bővebben

Stimulsoft Reports Designer.Silverlight egy web-alapú riporttervező, amellyel közvetlenül a böngészőben van lehetőség az összes változtatást elvégezni. A termék Silverlight technológiára és ASP.NET-re használatával lett kifejlesztve. Nincs szükség arra, hogy a fejlesztő komplett kódokat írjon, a komponenseken hosszadalmas beállításokat végezzen. Egy egyszerű ASP.NET komponens használható a szerveren. A Silverlight komponens a kliens oldalon dolgozik. Stimulsoft Reports Designer.Silverlight-nak modern felhasználói felülete van, gyorsan betöltődik, gyorsan fut és rengeteg funkcionalitással bír.
Bővebben

Stimulsoft Reports Designer.Web az első olyan riporttervező, amely teljes mértékig lehetővé teszi a riportok Weben való készítését. Nincs szükség .NET keretrendszer, AcitveX komponens, vagy egyéb speciális program telepítésére az ügyfelek gépén, egy böngésző elegendő a rendszer használatához. A Stimulsoft Reports Designer.Web-nek egy modern és könnyen kezelhető felülete van gazdag funkcionalitással és gyors működéssel. Az ügyfelei a Weben szeretnék szerkeszteni a riportokat? Adja hozzá a webes alkalmazásához ezt az eszközt!
Bővebben

Stimulsoft Reports.Fx for Flex egy rendszerek közötti riportgeneráló, mely a Rich Internet Applications-ban való használatra lett tervezve. Amikor ez a jelentéskészítő eszköz készült, a cég az egyik legfejlettebb technológiát használta a webre szánt üzleti alkalmazások fejlesztéséhez – ez a Adobe Flex. Megpróbálták a fejlesztők és a felhasználók számára a legrugalmasabb eszközt adni a riportok létrehozáshoz és webes használatához. Ez az eszköz nem csak a munka hatékonyságát fogja növelni, hanem rengeteg pluszt is ad a webes alkalmazásokhoz. A Rich Internet Application segít az Internet korlátait kitágítani, a Stimulsoft Reports.Fx segít a Rich Internet Applications korlátait kitágítani.
Bővebben

A Stimulsoft Reports.Fx for PHP egy olyan riportkészítő eszköz, mely az internetes kliens-szerver technológiát használók riport készítéséhez lett tervezve. Ebben a termékben két technológia lett ötvözve. A PHP szkript a szerver oldalon dolgozik, ez a technológia kontrolálja a riport készítését. Az Adobe Flash technológia kliens oldalon dolgozik, ez a technológia univerzális lehetőségeket nyújt a legtöbb riportkészítő ügyfél számára. Ennek köszönhetően nagyon egyszerű a Stimulsoft Reports.Fx használata és ezzel a termék egy modern, költséghatékony útját kínálja annak, hogy a weboldalak riportokat tartalmazzanak, mindehhez PHP technológiát felhasználva. Gyors és erős jelentéskészítő motor, gazdag és intuitív felület, könnyű fejlesztés, könnyű licencezés. Mindez elérhető most egy termékben.
Bővebben

Stimulsoft Reports.Fx for Java egy olyan jelentéskészítő eszköz, amely a riportok működését és együttműködését teszi lehetővé a Java alkalmazásokban. A Java technológia lehetővé teszi, hogy a programot különböző platformokon, operációs rendszereken és hardvereken használjuk. A Stimulsoft Reports.Fx for Java eszköznek köszönhetően ez most már szó szerint bárhol elérhető miközben egy magas funkcionalitású és felhasználó barát eszköz maradt.
Bővebben