Publishing Kft.
komplex internet/intranet technológiára épülő megoldások

Kiemelt referenciáink:

TV2 (MTM-SBS Rt): A TV2-vel való együttműködésünk nagyon hosszú időszakra nyúlik vissza. Jelenleg cégünk szerkesztőségi rendszerei kerülnek felhasználásra a TV2 újonnan kialakítandó projekt oldalain és megállapodásunk szerint cégünk folyamatosan veszi át a korábban más rendszerekkel kialakított oldalakat is.

A Tanus Kft. a 168óra napilapnak és az online verziójának kiadója cégünket bízta meg az oldal kialakításával és üzemeltetésével. Az oldal elsősorban a rajta lévő tartalomnak köszönhetően egy rendkívül komoly látogatottságot elérő site-tá nőtte ki magát, melyről bővebben itt olvashat: Szárnyal a 168óra Online.

A Vidal Hungary Kft. (korábban UBM Medica Magyarország Kft.) 2009 óta folyamatosan bővülő feladatokkal bíz meg bennünket. Kezdetben az egeszsegkalauz.hu portál kialakításával és működtetésével, illetve később a pharmindex-online.hu zártkörű orvosi szakportál elkészítését is cégünkre bízta.

Axel Springer Kiadó: A kiadó magazin portáljainak (kiskegyed.hu, lakaskultura.hu...) szerkesztőségi rendszerrel történő ellátása és komplex üzemeltetésére kötöttünk szerződést, mely az évek alatt többször is meghosszabbításra került.

Ringier Kiadó: A kiadó két legnagyobb portálját (nemzetisport.hu és blikk.hu) szolgálta ki rendszerünk hosszú éveken keresztül.

RTL Klub (MRTL és IKO) a cég több portálját készítettük el illetve üzemeltettük több mint két évig. Büszkék vagyunk rá, hogy az RTL oldalai számára éveken keresztül mi nyújtottuk a video stream szolgáltatást is.