Publishing Kft.
komplex internet/intranet technológiára épülő megoldások

Vidal Hungary Kft.

A Vidal Hungary Kft. (korábban UBM Medica Magyarország Kft.) 2009 óta egyik legfontosabb üzleti partnerünk. Ez elmúlt évek alatt cégünkkel együttműködve útjára indította az Egészségkalauz portált, illetve megújította PHARMINDEX Online oldalát.

Egészségkalauz:
A nagyközönség számára készült weboldal az egészséges életmóddal (egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel), valamint a betegségekkel kapcsolatban nyújt tájékoztatást. A gyógyszerkészítmények leírásai az OGYI hivatalos információin alapulnak, ugyanakkor közérthető stílusban fogalmaznak.
Segítséget kérhetnek a betegek online módon orvosoktól, megkereshetik a legközelebbi patikát, ellenőrizhetik leletüket az orvosi szótár segítségével, illetve megismerkedhetnek a laborértékek magyarázatával a www.egeszsegkalauz.hu oldalon.

Pharmindex online:
A PHARMINDEX Online.hu portál egy orvosoknak és gyógyszerészeknek szánt zártkörű szakmai portál, amely kifejezetten a szakmai ismeretek megosztására szolgál. A PHARMINDEX termékek az orvosok nélkülözhetetlen segítőtársai a terápiás döntéseik meghozatalában. Az Országos Gyógyszerészeti Intézet adatain alapuló, hivatalos gyógyszer-alkalmazási előírásokat - illetve azok rövidített változatait - mind nyomtatott, mind elektronikus formában kínálják. Az egyes PHARMINDEX termékek leírásai mellett hasznos, a gyógyszeradatokkal kapcsolatos információkat, valamint online gyógyszer-adatbázist tartalmaz a www.pharmindex-online.hu weboldal.