Publishing Kft.
komplex internet/intranet technológiára épülő megoldások

Workflow Management

Az információs forradalom a kommunikáció terén hozta a leginkább szembetűnő és kézzelfogható változásokat. A privát és az üzleti szférában egyaránt eláraszt minket az információ, a szelektálás egyre nagyobb kihívást jelent. Vannak kritikus területek, ahol nem mondhatunk le arról, hogy a fontos dolgokra fókuszáljunk, mert vállalkozásunk sikere múlik rajta.

Az ügyfélkapcsolatok jelentősége egyre erősebben érvényesül, ahogy a versenyelőny egyik meghatározó forrásává válik. A folyamatos, hosszú távú partnerkapcsolat, a vevők megtartása a versenyben maradás egyik legfőbb garanciája.

Workflow Management szoftverünk kifejlesztésével egy olyan eszközt hoztunk létre, amely áttekinthetővé teszi a kommunikációs folyamatot, és növeli a kapcsolattartás hatékonyságát. Bevezetésével a kommunikációs problémák száma drasztikusan csökken, ami az üzleti kapcsolatok jelentős javulását eredményezi.

A szoftver működése a megrendelési folyamat modellezésén alapul. Eredménye egy több lépcsős interfész az üzleti partnerek között, amely a bejelentéstől kezdve a megvalósításon át egészen az átadás-átvételig lefedi a teljes szolgáltatási ciklust. A többszintű jogosultsági rendszer az érintett felek számára szabályozott betekintési lehetőséget biztosít, ezáltal a folyamatban levő ügyek egyszerűen nyomon követhetőek.

A Workflow Management sokoldalúan használható: hatékonyan támogatja a vevőkkel, beszállítókkal és az alvállalkozókkal folytatott kommunikációt, de alkalmas az anya- és leányvállalat, valamint a szervezeti egységek közötti kapcsolattartás eredményesebbé tételére is.